Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä ootd.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse jyvaskyla@ootd.fi tai puhelimitse 050 522 8500 (ma-pe 10-20, la 10-17 )

4. Ootd.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ootd.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta ootd.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

- Nouto myymälästä, hinta 0 €. Voit noutaa tuotteesi myymälästä: Torikeskus, Yliopistonkatu 36, 40100 Jyväskylä

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 4,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 4,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä tai R-kioskista. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


3. Maksutavat

Klarna Checkout: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,60 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: Klarna tiliehdot


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, koskee normaalihintaisia sekä alennettuja
tuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja lappujen on oltava paikoillaan.


Tuotteet voi palauttaa ainoastaan Jyväskylän liikkeelle joko suoraan myymälään tai postin
kautta. Pyydämme palauttamaan tuotteet omalla kustannuksella Matkahuollon tai
edullisesti Postin pakettiautomaattiin osoitteeseen:


Matkahuolto: OOTD / Z-Style Finland Oy, Kylmälahdentie 6,40500 JYVÄSKYLÄ
Pakettiautomaatti: OOTD JYVÄSKYLÄ - postinumero 40100 - Torikeskus, Jyväskylä - puhelinnumero 0505228500


Jos pakettiautomaatin käyttö on epäselvää, kysy postista neuvoa!


Ilmoitathan kirjallisesti palautuksen yhteydessä:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Jos sinulla on reklamaatio tai muuta kysyttävää, niin ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin
joko puhelimitse 0505228500 tai sähköpostilla jyvaskyla@ootd.fi


Jos tuote on vioittunut tai olette saaneet väärät tuotteet, hyvitämme postituskulut.

 

5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen jyvaskyla@ootd.fi tai soittamalla 050 522 8500 (ma-pe 10-20, la 10-17 ). Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös ootd.fi voi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

6. Yhteystiedot

Z-Style Finland Oy
Kylmälahdentie 6
40500 JYVÄSKYLÄ

puh. 050 522 8500

sähköposti: jyvaskyla@ootd.fi